The Basic Principles Of بیماری سلیاک رژیم غذایی

این بیماری با خوردن تخم انگل ژیاردیا که در غذا و آب آشامیدنی آلوده وجود دارد، ایجاد می شود. علائم ژیاردیازیس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

بیماری هایی نظیر سیروز کبدی و هپاتیت، نمک های صفراوی که به بدن در هضم غذا و جذب مواد مغذی کمک می کنند را حذف یا میزان آن را کاهش می دهند.

بدین معنی که وزن کودک افزایش نمی‌یابد و به سرعت همسالانشان رشد نمی‌کند. کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، وزنشان ۲۰ درصد کمتر از وزن ایده آل برای قدشان است و دور سرشان نیز کوچکتر است.

اگر چه نشانه های این بیماری با حساسیت به گلوتن مشابه است، اما متفاوت هایی بین این دو بیماری وجود دارد. به منظور آشنایی بیشتر با علائم، روش تشخیص و درمان بیماری سلیاک در کودکان تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

اگرچه همه افراد از نظر اندازه، شکل و بوی مدفوع منحصر به فرد هستند، اما چند چیز وجود دارد که نشان دهنده مدفوع سالم (یا ناسالم) است.

هنگامی که روده بهبود یافت، بدن دوباره قادر به جذب مناسب مواد مغذی از غذا است.

در حالی که رنگ سبز کاملا طبیعی است، اگر رنگ مدفوع از قهوه ای به سبز کامل تبدیل شده است، ممکن است به معنای یک چیز باشد. یا مقدار زیادی غذاهای سبز رنگ مانند اسفناج را به رژیم غذایی خود اضافه کرده اید یا مدفوع خیلی سریع از بدن شما عبور می کند.

پانکراتیت مزمن، سرطان لوزالمعده، انسداد در مجرای پانکراس یا فیبروز کیستیک نیز می توانند موجب روشن شدن رنگ مدفوع و زرد شدن مدفوع شوند. این بیماری ها بیماری سلیاک چه نوع بیماری است موجب می شود از انتشار میزان مناسب آنزیمی که توسط لوزالمعده برای هضم تولید می شود، جلوگیری شود.

نمونه برداری از پوست نیز در تشخیص بیماری به پزشک کمک می‌کند. برای نمونه برداری، پزشک قسمت کوچکی از بافت پوست را برای بررسی در زیر میکروسکوپ جدا می‌کند.

● تشخیص بیماری سلیاک ممکن است دشوار باشد زیرا علائم مشترکی با سایر شرایط دارد، از جمله:

چنین کودکان و بزرگسالانی که رژیم غذایی بدون گلوتن را رعایت نکنند، در معرض خطر جدی ابتلا به سرطان روده کوچک و لنفوم روده قرار می‌گیرند.

با این هایلایت‌های خاص و شیک همیشه به روز باش

کلیه حقوق محفوظ و مربوط به سایت الو دکتر است و بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است. میزبانی شده در سرور اختصاصی ایران سرورستاپ

خانه » مشکلات گوارشی » بیماری سلیاک در کودکان: علت، علائم، تشخیص، عوارض و درمان

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *